Ayak Kokusu Önleyici

Ayak kokusu ile ilgili bir çok yazımız bulunmaktadır. Bu yazımızda ayak kokusu önleyici hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Ayak kokusu bir çok insan için edata bir kabus olduğunu biliyoruz. Çünkü hayatımızı muhakkak etkileyen oldukça çetrefilli bir durum.

Ayak kokusu önleyici olarak bir çok ürün bulunmaktadır. Sprey, krem, toz, deodorant gibi imal edilmiş ürünler bulunurken; bitkisel yağlar, bitki tozları, bitki ekstraktları, bitki karışımlarından oluşan banyolarda bulunmaktadır. Tüm bu ürünler ayak kokusu önleyici olarak kullanılmaktadır.

Ayak kokusunu önlemek, ayak kokusuna neden olan etmenlerin önlenmesi demektir. Alınacak ürünler buna göre seçilmelidir. Ayak kokusunun nedenleri ile ilgili önceki yazımızı inleyebilirsiniz. Ayak kokusu önleyici ürünleri tek tek inceleyebiliriz.

Ayak kokusu önleyen sprey:

Ayaklarda kullanılan spreyler. Kötü koku önlemede oldukça pratik. Ayaklara ve ayakkabılara kolayca uygulanabilir.

Ayak kokusu önlemek için krem, ayak cildinde rahatlıkla kullanılan kremler hem ayak cildini besler hem de ayak kokusunu giderir. Ayak kokusunu önleyen kremlerin bir çok çeşidi bulunmaktadır. Bitkisel kaynaklı olanından içerisinde gümüş içeren kreme kadar bir çok ürün bulunmaktadır.

Ayak kokusunu önleyen çorap, antibakteriyel çorap olarak biline bu çoraplar çok fonksiyonlu ürünlerdendir. Gümüş çorap olarak bilinen çoraplar ise son günlerin en çok tercih edilen ayak kokusu önleyici ürünü. Gümüş çorap sadece ayak kokusu değil ayak pişiği, ayak mantarı, ayaklarda oluşan kaşıntılara kadar bir çok problemde ayakların yardımcısı.

Çay, ayaklarda kötü kokuları engelleyen bir yöntem. Arta kalan demlikteki çayları bir kaba koyup ayaklarınızı banyo yaptırabilirsiniz. Bu yöntemi sürekli yapmanız gerekebilir. Ceviz yaprağı ve kabuğu da yine bitkisel  yöntemlerden sadece bir tanesi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir