Erkek İç Giyim

Erkek iç giyim, oldukça önemli erkek giyimidir. Erkek iç giyim ürünlerini seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Erkek iç giyim ürünleri vücudun önemli yerlerini örtüğü için önemli özellikleri taşıması gerekir.

Erkek Slip Külot

Erkek iç giyim nasıl seçilmeli 

Erkek iç giyim ürünlerinin önemli olmasının en önemli nedeni üreme organlarını kaplaması. Üreme organlarının vücut ısısına göre daha düşük olması ve öyle kalması gerekir. Bu özellikle erkeklerde spermlerin canlı kalması için gerekli. Erkek külot, boxer, slip gibi ürünlerin kullanılmasında ısıyı azaltıcı ürünler kullanılması gerekir. Isıyı azaltıcı ne demek. Vücutta terleme ile birlikte oluşan aşırı ısı sayesinde özellikle kasık bölgelerinde sıcaklık artar. Bu bölgede oluşan fazla ısının alınması için oluşan terin ortamdan uzaklaştırılması gerekir. Bu da teri emen pamuk, bambu, yün , keten gibi iç giyim ürünlerin giyilmesi ile mümkün olur. Ter bakterilerin ve mantarların yaşamasını elverişli kılan nemi taşır. Bakteriler kötü kokulara, pişiklere, kaşıntılara davetiye çıkartırken mantarlarda lekelere, kaşıntılara, kötü kokulara davetiye çıkartır. Peki bu sorunlarla nasıl baş edilir. Düzenli erkek külot, erkek boxer, erkek slip ürünlerini değiştirmek bir çözüm olabilir. Eğer mantardan şüphe varsa ilk önce doktora gitmek önemle tavsiye olunur. İç giyim ürünleri kaynatmak oldukça önemlidir ki mantarlar tekrar bulaşmasın. Kişiselleşme oldukça önemlidir. Eşya paylaşımında olabildiğince bireysel olun . Çoraplarınızdan tutun havlunuzu kadar aileniz bile olsa paylaşmayın. Burada kolay bir çözüm inovatif bir çözüm olan gümüş iç giyim ürünleri. Gümüşün bakteri ve mantara karşı olan etkisinin iç giyime birleştirilmesiyle elde edilen gümüş erkek iç giyim ürünleri. Terle oluşan bakteri ve mantarların etkisini gümüşün elektronik etkisiyle yok eder. Mantarlar bir çok soruna gebedir. Erkek iç giyim ürünleri (külot,slip,boxer,haşama,mayo) mantar gibi problemlerle ilgilidir. Uygun seçilmeyen ürünler mantar sorununun başlamasına veya büyümesine ortam sağlayabilir. Sentetik ağırlıklı ürünler oldukça tehlikelidir. Sentetik iç giyim ürünlerinde nemle birlikte ısı daha fazla birikir. Isıyla birlikte bakteri ve mantar çoğalması kaçınılmaz. Bu sorunun giderilmesinde doğal ürünleri tercih etmek önemlidir. Mesela pamuk, pamuk doğal ipliklerden en çok kullanılan lif türüdür. Erkek külot, erkek slip bir çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bazı insanlar erkek boxer tercih ederken bazıları daha rahat gördükleri erkek külot ya da erkek slip tercih etmektedir. Bu tercihlerin üstünde hangi erkek iç giyimi seçerse seçilsin dikkat edilmesi gereken sağlıktır. Sağlık her zaman sadelikte gizlidir. Doğallıkta. Pamuk, yün, bambu, modal gibi elyaflar bunun en güzel örneğidir.

Erkek iç giyim markaları

Erkek iç giyim markalarını seçerken bir çok faktöre dikkat etmek gerekir. En iyi iç giyim markalarını aramak ve bunlar içinden en iyisini bulmak internet çağında zor olmasa gerek. Tabii bu seçim yaparken erkek iç giyim modellerini de göz önüne almak gerekir. Vücuttaki ısının uzaklaşması iç giyim ürünlerinin doğallıkla bağlantısı olduğundan bahsetmiştik. Buradaki gümüş teknolojisi bu ısı iletimini daha doğrusu ısının yayılmasını daha da hızlandırarak daha az ısınan iç giyim ürünlerinin elde edilmesini sağlar.

İç giyim ürünleri özellikle erkek iç giyim ürünleri bir sorunla yakından ilgilidir. Kasık mantarı. Diğer bir ifade ile genital mantar. Bir çok spesifik türleri de bulunmakta penis mantarı, testis mantarı gibi. Bu sorunun en iyi çözümü temizliktir. Kuru bir ortam ve hijyenik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir